us_nyhende.png
Heim Epost Sidekart

AKTIV LISENS

Alle aktive lisenser skal bestilles gjennom din sykkelklubb, ingen direkte henvendelser til NCFs kontor. Lisensen gjelder frå datoen du blir registrert og til 31.12 same år. Forsikringen gjeld til 28.02 året etter. Utvida lisens dekker både ritt og treningar, med både dekking av tannlege behandling,fysioterapi og kiropraktor. Kontakt leiar for prisar etc.

leiar

Treningsopplegg og kosthold

Sykkelklubben_08.pdf

Medlemskontigent 2009

Det er no mulig å betale medlemskontigenten for 2009.

Voksne        kr. 300

Ektefelle      kr. 150

Barn under 15 år kr. 100

Betales til Ulstein og omegn sykkelklubb,konto nummer:39103544347,(sparebanken møre)HUGS Å MERK INNBET. MED NAMN.

Nye medlemmar på sende inn fødselsdato og år, samt mail adresse og mobil/telefonnr. på mail til leiar. aj_hatlebakk@hotmail.com

Merk med:Kontigent 2009.

Medlemskort vert utdelt etter kvart.

Dei som har vore medlem i 2008 men ikkje ynskjer å vere medlem i 2009, må etter vedtektene frå NCF, levere skrifteleg utmelding av klubben.

Kass.

BESTILLING AV SYKKELKLEDE

Då er vi alt komt inn i 2009, og vi må begynne å tenkje på sesongstart. Difor må ALLE som skal bestille klede, sende bestilling pr. mail til kjellbjorn.hatlebakk@rolls-royce.com INNAN 1.FEBRUAR. Dette er viktig sidan alle må ha drakter klar til første rittet, som vi sjølve skal arrangere, 25.april 2009.

Reglande frå NCF er slik, at alle som høyrer til i ein klubb må stille i klubbens drakter på ritt.

Størrelsane er slik at du må bestille ein størrelse større i overdel i forhold til bukser. T.d har Kjell Bjørn størrelse XL i overdel, og buksa er då L. Dette er herremodellen. Damemodellen bereknar ein likeins. Aud Janne har M i bukse og L i overdel.

Prisane: T-skjorte m/kort arm:  kr 500,-

T-skjorte m/lang arm: kr 600,-

Bukse/shorts m/sele: kr 600,-

Knebukse 3/4 u/sele: kr 500,-

Det er Kalas vi bestiller hos, så alle som vil kan gå inn på deira nettside å sjå alt anna som kan bestillast http://www.kalas.info/

leiar

 

ANG. BIRKEBEINARRITTET 29. AUGUST 2009

Ulstein og omegn Sykkelklubb har bestillt 11 enkeltrom og 1 dobbeltrom på Myklegaard Motel frå fredag 28. - 29. august 2009.

Dette er til våre medlemmer som stiller for klubben i neste års Birkebeinarritt. Klubben har gjort dette fordi vi veit at det er svært vanskeleg å finne overnattingsplass denne helga i dette distriktet.

Dei som ønskjer å nytte seg av dette tilbodet, må gi beskjed innan utgongen av neste veke. Reservasjonen er ikkje bindande, men vi må oppgi namn til alle roma, elles misser vi desse.

Pris:     - enkeltrom m/frukost ca. kr 700,-

- dobbeltrom m/frukost ca. kr 950,-

Vi jobber med å få til felles buss/minibuss til dette rittet.

Send mail til leiar: aj_hatlebakk@hotmail.com

leiar

Påmelding til Ulsteinrittet 2009

No kan alle som skal delta på Ulsteinrittet 2009 gå inn og melde seg på.

Det er to ritt og velge mellom. Eit aktivt ritt, der du MÅ vere medlem av ein sykkelklubb og må ha løyst heilårslisens. Då melder du deg på som vist under:

Gå inn på www.sykling.no når du skal melde deg på det aktive rittet. Trykk på "Terminlista" på venstresida.  Finn datoen 25.04.2009 og trykk på Ulstein ORL. Skroll nedover sida og finn kollonna "Meld deg på", trykk på online booking, då kjem du rett inn.  Velg "særidrettskrets" - Møre og Romsdal sykkelkrets, og gå vidare som anvist.

Om du IKKJE er medlem av ein sykkelklubb, men likevel vil delta, kan du melde deg på TURRITTET som har den samme løypetraèen som det aktive rittet rundt Gurskøy, 70 km. Einaste kriteriet her, er at du er 17 år eller eldre. Til dette rittet går du inn om melder deg på: rolvhol@online.no eller i sektreteriatet rittdagen.

Betalinga: direkte til Ulstein og omegn sykkelklubb, på konto 3910 35 44347.

Aktiv rittet;  kr 100,-  for 15 - 16 år

                  kr 200,-  for andre

Tur rittet:  kr 200,- + kr 150,- i eingongslisens

rittleiar

INTERSPORTRITTET 2009

                                                                              er eit TRIMRITT,

 med start og mål i sentrum.

Starten går rett etter at ULSTEINRITTET 2009 har gått, ca. 13.15

 Dette rittet går rundt Dimnøy, og blir på 20 km.

Medalje til alle, og trekking av gåver på startnummer.

 Her kan alle som er glade i å sykle, pusse vinterstøvet av syklane sine, sjekke bremser og ta med seg hjelmen, og delta.

Påmelding: i sekretariatet, inne på Quality Hotel Ulstein,

 frå 11.00 - 12.45 rittdagen.

 (hugs å møt i god tid då det kan bli kø like før start)

Pris:    kr  50,- barn til og med 16 år

                                                        kr 100,- pr. pers.

                                                        kr 200,- pr. familie

NB!!!  VI HAR OPNA FOR TURRITT

Etter ein del førespurnadar, vel vi no å opne for turritt, under ULSTEINRITTET 2009. Løypetraseèn blir den samme som det aktive rittet, rundt Gurskøy, på 70 km. Rittstart samstundes med det aktive rittet.

For å kunne delta på turritt, treng du ikkje vere medlem av ein sykkelklubb, men du må vere over 17 år. Du må også løyse ein eingongslisens.

Påmelding: på førehand til rolvhol@online.no eller i sekreteriatet på rittdagen mellom kl 11.oo -12.30

Pris:  kr 200,- + kr 150,- i eingongslisens.

Håper dette gjer at mange som liker å sykle og konkurrere kan tenkje seg å vere med.

TIRSDAGSTEMPO!!!
TIRSDAGSTEMPO!!!
Tempo treningsritt førstkommande tysdagI mangel av konkurranse sett vi igong ein uformell treningstempo T/R Flø frå reiten i Ulsteinvik. Løypa vert i alt i underkant av 18 km med 150 høgdemeter. Vi sett igong med første start 18:00 og avsluttar med rolig nedsykling i fellesskap etter endt ritt. Dette blir heilt uformelt og bare på gøy, så her er det ingen terskel for å møte opp. Ein får ikkje bruke temposykkel og spesialutstyr, her stiller alle likt med vanleg landevegssykkel.  Vi vil gje vekk eit gåvekort på 300kr frå Intersport til ein tilfeldig deltakar, det ryktast ei lita oppmerksomheit til pallplassane også, vel møtt! Leiar.
14.05.20 23:10
Reisebrev fra Costa del Sol
Reisebrev fra Costa del Sol
Her kjem eit lite samandrag av treningsleiren i Spania før Covid-19 plutselig satte alt på hovudet....Det var tre reisesjuke karar som møtte opp på Vigra ein kald, men fin dag i starten av Mars. For dei tre musketerane Frode Skauge, Martin Hovden Hareide og Peter Hagelund Horn låg 13 dagar på den godt kjente solkysten. Desse 13 dagane skule brukast på å få mange mil i beina og virkelig legge grunnlaget sesongen 2020.  Etter ei lang reise med to mellomlandingar og noko treig baggasje (dei har siesta heile døgnet i Spania) kom perane seg fram på hotellet. Valget kom på Holiday World Resort i Fuengirola like sør for Malaga. Hotellet har bra standard med stor veranda og kjøkken på rommet. Dette kom godt med for svoltne syklistar som ville nyte ettermiddagssola. Første dag på sykkelen gjekk innover i landet, vi lærte fort at Leikong-bakken er ganske slak i forhold til kva Andalucia har å skilte med. Men vi kom oss omsider til turens høgaste punkt Repetidor på over 900 meter. Etter dette gjekk turen i kupert og vakkert landskap innover landet før vi fann ei alternativ rute heim.  Dei to neste dagane kom begge på 110km, og høgdemeter blei spist som om det var popcorn. Etter tre lange dagar på sykkelen blei dag fire ein noko kortare tur, på denne turen fekk vi også selskap av Espen Sæther som syklar for Bergen sykkelklubb. Planen var at han skulle være med oss resten av oppholdet, men som dei fleste skjønner viser det seg at det skulle være ein stor kinesisk elefant i rommet som skulle sette ein stoppar for det, men meir om det seinare. Etter ein kviledag som bare kunne skilte med 1000 høgdemeter og 66km var vi klare for turens lengste og flottaste tur som tok oss oppp eit dalføre nord for Malaga. Her hadde vi milevis med ny asfalt og meir eller mindre bilfrie vegar. Dette er virkelig ei rute som må opplevast om ein skal kalle seg sykklist. Turen enda på over 14 mil og høgdemåleren passerte også 2000 høgdemeter slukt. For dei som er interesserte i tal hadde vi 26km/t i snittfart på litt over 5 timar sykling. Wattmåleren til undertegnede viste ett snitt på nesten 250w på turen, det var med andre ord ein knall dag på setet.  Etter denne turen begynte ting fort å snu mot det værre, det vart plutselig innført karantene når vi kom heim og situasjonen i verden hadde endra seg til det verre. Dagen etter vart brukt til mykje telefon heim, men vi rakk ei kortare økt på ettermiddagen med intervallar i fjella. Dette skulle vise seg å bli siste tur for denne gang.  Dagen derpå blei brukt til å booke alt for dyre flybillettar heim etterfulgt av pakking av koffert. Vi forsøkte å nyte freden på solsenga ein siste dag då vi såg at turen dessverre fort gjekk mot slutten noko prematurt. Som ei oppsummering er vi alle enige om at Andalucia i Spania e eit mekka for sykkel, temperaturar på linje med Gran Canaria kombinert med variert terreng i området gjer at det har alt ein kunne ønske seg, spesielt dersom man er en hund etter høgdemeter. 
24.03.20 22:24
Årsmøte 2020
Vi inviterar til årsmøte i Ulstein omegn sykkelklubbÅrsmøtet vert i år som ifjor i Ulsteinhallen. Det vert servert mat med oppmøte 19:00. Vi håpar so monge som mogleg velger å kome, meir info kjem når det nermar seg. Vel møtt,  Leiar.
12.02.20 18:45

 

Ulstein Nordea-rittet 2017

NYE HOVUDSPONSORAR
Vi har no teikna nye treårige sponsoravtalar med seks bedrifter i Ulstein og Hareid.Rolls-Royce og Hareid Rør & Interiør AS.
Vi har avtaler med:
Intersport Staumane og Aktivtrening