us_nyhende.png
Heim Epost Sidekart

Nibberittet 12 juni 2004 (Geiranger-Dalsnibba) 0-1500 m over havet ( mtb-racer -21km)

starten.jpg

Årets første happening på sykkelfronten i år var Nibberittet. Vi hadde med 4 ryttere. Det var Morten Hofstad, Stig Roppen, Arnfinn Ingjerd og Vidar Pettersen. Morten sin tid må spesielt nevnes 1.22.05. Det er ikke langt etter vinnertida. Se resultaliste.

http://www.geiranger.no/frafjordtilfjell/res_ritt_04.html

 

Trondheim- Oslo 28 juni 2004 (racer-540km)

I den Store Styrkeprøven var vi 9 mann og en dame på startstreken. For hele 6 av oss var det første gang.2 mann brøt etter 300km p.g.a skade. Resten kom i mål fra 18 timer til 21 timer. Siv må nevnes spesielt da hun ble nr.3 i sin klasse. Kjempebra av en førstegangsyklist.
Se link for resultatliste

http://www.styrkeproven.com/styrk2003/index.shtml

Jotunheimen Rundt 9 juli 2004 (racer-430km)

jotunheimen_rundt.jpg

SYKKELEVENTYRET FOR DEI TØFFASTE AV DEI TØFFE
Det var bare Jan Helge som var med der i år. Jan Helge har syklet Jotunheimen Rundt flere ganger.

Helsing fra Elling Bjåstad 

Hei!
Eg såg sidene til Ulstein og Omegn Sykkelklubb, og tenkte eg kunne sende
over ein statistikk over birken-tidene i år, dersom nokon av dokke er
interesserte.
Excel-fila mi viser ein graf over kor mange som
kjem inn på ulike tider ved dei ulike målepunkta i løypa. Med andre ord
er det mogeleg å sjå kor mange som ligg forran deg, samt kor langt
forran deg dei ligg. Tykkjer det er litt interessant å sjå, for å få eit
inntrykk av kor vanskeleg det er å klatre på resultatlista.

Helsing
Elling Bjåstad

Birkebeinerrittet2004_Statistikk_2.xls.xls
Sparebank 1 Fondo utsatt til 20 September!!!
Grunna dårlege vær meldingar utsett vi løpet ei veke.
11.09.20 17:17
Sparebank1 Fondo
Sparebank1 Fondo
Vel møtt til Sunnmøres første Gran Fondo.Vi i Ulstein omegn sykkelklubb inviterar alle som ønsker til å ta del i Sparebank 1 Fondo 20 September. Arrangementet er eit ritt utan sammenlagt tidtaking, det er derfor ikkje om å gjere å komme først til mål, men ha dei beste opplevingane. Det vil dog bli lagt inn i alt fire segment gjennom Strava undervegs der det vil bli kåra ein vinnar for beste tid for dei som ønsker å konkurrere litt. Vi legg til rette for lav terske og lave skuldre, det vert plassert mat/drikkestasjonar undervegs, samt mekanisk hjelp om ein treng det. Ved start og mål ved Sparebank 1 sine lokale i sentrum vert det lagt opp til litt sosialt med mat og snacks for alle deltakarar. Vi kjem i tillegg til å ha ein stand der vi kan hjelpe med sykkelmekking.  Vi delar rittet i to delar der den eine er kortare enn den andre. Begge løypene følger samme rute i starten før dei går frå kvarandre etter drøyt 3 mil. Det er innlagte grusparti for å legge inn litt krydder i løypa. Lang rute: Ulsteinvik-Snipsøyrdalen-Hjørungavåg-Hareid-Fjelle-Haddal-Myrvåg-Stokksund-Gursken-Ulsteinvik. 103km og 1350 høgdemeter. Kort rute: Ulsteinvik-Snipsøyrdalen-Hjørungavåg-Hareid-Ulsteinvik. 43 km og 650 høgdemeter. Segmenta med tidtaking (frå Strava) er markert med blått i kartet. Det vil også være tydelig merka i løypa med KOM start og slutt. Løypa vil ellers være godt merka med piler. Håper dette kan verte eit kjekt lavterskel arrangement der alle kan ha det kjekt.
01.09.20 23:06
Ålesundsrittet 2020
To frå Ulstein OSK sto på startstreken i årets utgave.Det 94 km lange ålesundsrittet gjekk av stabelen søndag, med Heine Kulø og Peter Horn til start frå Ulstein. Rittet starta forholdsvis roleg med nokon spurtar undervegs. Peter satt vel framme og Heine satt smart lenger bak i feltet og sparte på kreftene.  Tre mann stakk ved ulike tidspunk på første runda av frå feltet, desse skulle feltet aldri klare å ta igjen. Det danna seg eit redusert hovudfelt på ca 8 mann bak utbryterane første gong opp Fiksdal. I hovudfeltet satt Peter aktivt med, då det nerma seg Fiksdalsheia for andre gong blei gruppa på 8 mann splitta og kom stykkevis og delt til mål. Heine fullførte sitt aller første ritt og fekk mykje god trening og lærdom, Peter enda på ein fin 7 plass.
17.08.20 21:51

 

Ulstein Nordea-rittet 2017

NYE HOVUDSPONSORAR
Vi har no teikna nye treårige sponsoravtalar med seks bedrifter i Ulstein og Hareid.Rolls-Royce og Hareid Rør & Interiør AS.
Vi har avtaler med:
Intersport Staumane og Aktivtrening