us_nyhende.png
Heim Epost Sidekart

PÅMELDING til ULSTEINNORDEA-RITTET og Ungdomscup  seinast  19. mai på www.sykling.no og terminlisten.

Les denne informasjonen før du melder deg på

 

Ungdoms cup

Aktivt ritt:

K/M 11-12: kr 50,- + kr 50,- i eingongslisens (om du ikkje har heilårslisens) Ungdomscup

K/M 13-14:  kr 50,- + kr 50,- i eingongslisens (om ikkje du har heilårslisens) Ungdomscup
K/M 15-16:  kr 50,- + kr 50,- i eingongslisens (om ikkje du har heilårslisens) Ungdomscup

K/M 11-12, 13-14 og K 15-16 skal sykle ei løype på 20km, med start/mål ved Ulstein ungdomsskule .

.

NB! Nye regler frå NCF!

I klassene M/K til og med 16 år skal:

  • vekta på sykkelen vere minst 8 kg, ferdig klargjort for ritt (inkl. flaskeholder).
  • Hjul som har aluminiumsfelger skal ha minimum 16 eiker, ingen maksimal felghøgd. Dei som har karbonfelger; minimum 16 eiker med største bredde 2,4 mm og max. felghøgde 2,5 cm.
  • ikkje tillatt med elektrisk girsystem.
  • Girtabellen tillet: max meter pr. omdr. for M/K 13 - 14 er 6.68 meter, og for M/K 15 - 16 er det 7.17meter (gunstig utvekling for 6.68 er på 50-16,og for 7.17 er det 50-15 som passar best)

 

 

Ulstein Nordea rittet

Turritt alle klasser: kr 350,- + kr 150,- i eingongslisens
Påmelding: eqtiming.no  og betaling må skje innan fredag19. mai kl. 20.00

Dei klubbane som stiller med minst 5 syklister og dei sykler som eit lag frå start til mål vil vere med i trekkinga av eit gavekort på kr 250 pr syklist.

Ved påmelding etter19.05 kl. 20.00, kjem eit ekstra gebyr på 100 kr:  + eingongslisens

NB! Hugs å ta med kvittering på løpsdagen, om du har løyst heilsårslisen.

Betal på konto: 3910 35 44347  Ulstein & Omegn sykkelklubb, hugs å merk innbetaling med namn og kva ritt du skal delta på - Ungdomscup eller Ulstein Nordea-rittet

Trekking av flotte premiar på startnummera! Premiar blir ikkje ettersendt, så det blir omtrekking om de ikkje er med på premieutdelinga.

 

 

 

|
Sparebank 1 Fondo utsatt til 20 September!!!
Grunna dårlege vær meldingar utsett vi løpet ei veke.
11.09.20 17:17
Sparebank1 Fondo
Sparebank1 Fondo
Vel møtt til Sunnmøres første Gran Fondo.Vi i Ulstein omegn sykkelklubb inviterar alle som ønsker til å ta del i Sparebank 1 Fondo 20 September. Arrangementet er eit ritt utan sammenlagt tidtaking, det er derfor ikkje om å gjere å komme først til mål, men ha dei beste opplevingane. Det vil dog bli lagt inn i alt fire segment gjennom Strava undervegs der det vil bli kåra ein vinnar for beste tid for dei som ønsker å konkurrere litt. Vi legg til rette for lav terske og lave skuldre, det vert plassert mat/drikkestasjonar undervegs, samt mekanisk hjelp om ein treng det. Ved start og mål ved Sparebank 1 sine lokale i sentrum vert det lagt opp til litt sosialt med mat og snacks for alle deltakarar. Vi kjem i tillegg til å ha ein stand der vi kan hjelpe med sykkelmekking.  Vi delar rittet i to delar der den eine er kortare enn den andre. Begge løypene følger samme rute i starten før dei går frå kvarandre etter drøyt 3 mil. Det er innlagte grusparti for å legge inn litt krydder i løypa. Lang rute: Ulsteinvik-Snipsøyrdalen-Hjørungavåg-Hareid-Fjelle-Haddal-Myrvåg-Stokksund-Gursken-Ulsteinvik. 103km og 1350 høgdemeter. Kort rute: Ulsteinvik-Snipsøyrdalen-Hjørungavåg-Hareid-Ulsteinvik. 43 km og 650 høgdemeter. Segmenta med tidtaking (frå Strava) er markert med blått i kartet. Det vil også være tydelig merka i løypa med KOM start og slutt. Løypa vil ellers være godt merka med piler. Håper dette kan verte eit kjekt lavterskel arrangement der alle kan ha det kjekt.
01.09.20 23:06
Ålesundsrittet 2020
To frå Ulstein OSK sto på startstreken i årets utgave.Det 94 km lange ålesundsrittet gjekk av stabelen søndag, med Heine Kulø og Peter Horn til start frå Ulstein. Rittet starta forholdsvis roleg med nokon spurtar undervegs. Peter satt vel framme og Heine satt smart lenger bak i feltet og sparte på kreftene.  Tre mann stakk ved ulike tidspunk på første runda av frå feltet, desse skulle feltet aldri klare å ta igjen. Det danna seg eit redusert hovudfelt på ca 8 mann bak utbryterane første gong opp Fiksdal. I hovudfeltet satt Peter aktivt med, då det nerma seg Fiksdalsheia for andre gong blei gruppa på 8 mann splitta og kom stykkevis og delt til mål. Heine fullførte sitt aller første ritt og fekk mykje god trening og lærdom, Peter enda på ein fin 7 plass.
17.08.20 21:51

 

Ulstein Nordea-rittet 2017

NYE HOVUDSPONSORAR
Vi har no teikna nye treårige sponsoravtalar med seks bedrifter i Ulstein og Hareid.Rolls-Royce og Hareid Rør & Interiør AS.
Vi har avtaler med:
Intersport Staumane og Aktivtrening