us_nyhende.png
Heim Epost Sidekart

Løypekart 

Her finn du løypekart til Ulstein Nordea-rittet

ulsteinrittet.pdf
ungdomsrittet.pdf

Ungdomcup  - ein del av Ulstein Nordea rittet

22. mai arrangerer vi Ungdomscupen i Ulsteinvik. Dette gjeld M/K 11 - 12,   13 - 14 og 15 -16.

Løype for M/K 11 - 12, 13 - 14  og K 15 - 16 går frå Ulstein ungdomsskule, så går løypa til Flø og tilbake til start/mål ved ungdomsskulen. Siste bakken før mål har er 150 m med 15 % stigning. Sjå vedlagt sentrumskart. Denne løypa er 20 km.

Det blir masterbil fremst, dommarbil og oppsamler bil. Røde Kors er med også på denne runden. (reglene frå NCF tillet ikkje desse aldersgruppene å sykle lenger enn 4 mil)

Dei nye reglane frå NCF må alle lese på påmeldingssida. Det blir tatt vekt- og girutvekslingstest før start.

ALLE MÅ MØTE INNAN KL. 12:00 FOR VEKT- OG GIRUTVEKSLING!!  Starten går 13:10

Reglar for Ungdomscup 2016

 

 

Deltakarar:

Det er primært ein cup for ungdom i Møre og Romsdal, men kjem det deltakarar utanfor fylket får dei sjølvsagt delta, og er då med i samanlagtresultatet.

 

Klasseinndeling:
Cupen har i 2015 seks klassar: M/K 11-12, 13-14 og 15-16. Det gjeld ungdom som fyller 11-16 år i 2016

Startkontingent – lisens:
Kr 50,- pr. ritt + eingongsforsikring/heilårsforsikring.
I «Veiledningshefte for klubber tilhørende Norges Cykleforbund» står det: «Aktiv ungdomslisens (engangslisens) løses av barn og ungdom 6-16 år som ønsker å prøve seg i sykkelritt uten å måtte melde seg inn i en klubb med en gang.» Lisensen kostar 50 kr. For å få heilårslisens MÅ ein vere medlem av ein klubb som er medlem i NCF.
Arrangørklubben må ha startlistene klar minst ein time før start og gjere dei tilgjengeleg for dommarane

  Premiering:

  • Når det gjeld aktive ritt, så gjeld 1/3 premiering.
  • Kvar klubb sørgjer for premiering på eige ritt, Ungdomscupen sine premiar vert delte ut på avsluttingsrittet.

.

 

 

 

Traseen i sentrum

kart_sentrum_ritt_2011.jpg

ULSTEIN NORDEA-RITTET 2016

Søndag 22. mai 2016 KL. 13:00

"Ulstein Nordea-rittet" med sine 70 km rundt Gurskøy, har start og mål frå Ulsteinvik ungdomsskule, ovanfor sentrum.

STARTEN GÅR KL. 13.OO - registrering og etterpåmelde må vere ferdig 12:30

Det blir køyrt masterrunde ned til sentrum, ca 1 km, før ein slepper felte i fellesstart.

Løypa går så rundt Gurskøy. Leikong, med Leikongbakken som den første store utfordringa, med ei stigning på 9% og ca. 1 km lang. Så går det raskt nedover til Gurskebotnen, der det blir ein "krapp" sving mot Gjerdsvika. Vidare til Moltustranda, Tjørvåg, Myrvåg gjennom tunellen og retur til Ulsteinvik sentrum, og avsluttninga med 100 meter motbakke med 13% stigning.

Klikk for større bilde
<p>Klikk for større bilde</p>
Sparebank 1 Fondo utsatt til 20 September!!!
Grunna dårlege vær meldingar utsett vi løpet ei veke.
11.09.20 17:17
Sparebank1 Fondo
Sparebank1 Fondo
Vel møtt til Sunnmøres første Gran Fondo.Vi i Ulstein omegn sykkelklubb inviterar alle som ønsker til å ta del i Sparebank 1 Fondo 20 September. Arrangementet er eit ritt utan sammenlagt tidtaking, det er derfor ikkje om å gjere å komme først til mål, men ha dei beste opplevingane. Det vil dog bli lagt inn i alt fire segment gjennom Strava undervegs der det vil bli kåra ein vinnar for beste tid for dei som ønsker å konkurrere litt. Vi legg til rette for lav terske og lave skuldre, det vert plassert mat/drikkestasjonar undervegs, samt mekanisk hjelp om ein treng det. Ved start og mål ved Sparebank 1 sine lokale i sentrum vert det lagt opp til litt sosialt med mat og snacks for alle deltakarar. Vi kjem i tillegg til å ha ein stand der vi kan hjelpe med sykkelmekking.  Vi delar rittet i to delar der den eine er kortare enn den andre. Begge løypene følger samme rute i starten før dei går frå kvarandre etter drøyt 3 mil. Det er innlagte grusparti for å legge inn litt krydder i løypa. Lang rute: Ulsteinvik-Snipsøyrdalen-Hjørungavåg-Hareid-Fjelle-Haddal-Myrvåg-Stokksund-Gursken-Ulsteinvik. 103km og 1350 høgdemeter. Kort rute: Ulsteinvik-Snipsøyrdalen-Hjørungavåg-Hareid-Ulsteinvik. 43 km og 650 høgdemeter. Segmenta med tidtaking (frå Strava) er markert med blått i kartet. Det vil også være tydelig merka i løypa med KOM start og slutt. Løypa vil ellers være godt merka med piler. Håper dette kan verte eit kjekt lavterskel arrangement der alle kan ha det kjekt.
01.09.20 23:06
Ålesundsrittet 2020
To frå Ulstein OSK sto på startstreken i årets utgave.Det 94 km lange ålesundsrittet gjekk av stabelen søndag, med Heine Kulø og Peter Horn til start frå Ulstein. Rittet starta forholdsvis roleg med nokon spurtar undervegs. Peter satt vel framme og Heine satt smart lenger bak i feltet og sparte på kreftene.  Tre mann stakk ved ulike tidspunk på første runda av frå feltet, desse skulle feltet aldri klare å ta igjen. Det danna seg eit redusert hovudfelt på ca 8 mann bak utbryterane første gong opp Fiksdal. I hovudfeltet satt Peter aktivt med, då det nerma seg Fiksdalsheia for andre gong blei gruppa på 8 mann splitta og kom stykkevis og delt til mål. Heine fullførte sitt aller første ritt og fekk mykje god trening og lærdom, Peter enda på ein fin 7 plass.
17.08.20 21:51

 

Ulstein Nordea-rittet 2017

NYE HOVUDSPONSORAR
Vi har no teikna nye treårige sponsoravtalar med seks bedrifter i Ulstein og Hareid.Rolls-Royce og Hareid Rør & Interiør AS.
Vi har avtaler med:
Intersport Staumane og Aktivtrening