us_nyhende.png
Heim Epost Sidekart

FACEBOOK

Er du på facebook, så har klubben ei gruppe der. Berre be om å få vere med!!

MEDLEMSAVGIFTA FOR 2013

Frå og med i år blir det regneskapsførar som sender ut giro m/kidnr. til alle medlemmar. Denne vil kome innan kort tid. Så det er regneskapsførar som kontrollerer, slik at kasserar i klubben slepp denne jobben.

Ver vennleg å betal innan fristen. Om du ikkje skal vere medlem lenger, så er du pliktig å avslutte medlemskapet skrifteleg.

Familie: kr 600,-

Voksen (frå 16 år): kr 350,-

Barn/ungdom (til og med 15 år i år): kr 150,-

INVITASJON TIL BERGEN - VOSS 2013

1. juni er det klart for vårens vakreste eventyr på landeveien: Vestlandsklassikeren; Bergen Voss. Tradisjonsrittet går i juni for 37.gang. I 2012 var vi 25 syklister frå  Ørsta og Ulstein sykkelklubber som hadde en flott reise til Voss. Litt kald start, men bare godord å høre fra karene etter rittet gjennom Hardanger. Rittet går over 165km og er relativt kupert. Ikke minst – alltid fint vær på BV!!

Til sommeren ønsker vi å gjøre dette til en felles sykkelweekend for Ulstein, Ørsta og Stryn sykkelklubber. På dette viset blir dette en sosial klubbtur i tillegg til et flott ritt. Vi reiser med felles buss fredag morgen og returnerer søndag middag. Det blir overnatting i Bergen og på Voss – slik sparer vi returen til Bergen. Det blir lagt opp til felles middag fredag og lørdag.

                        Dette er et ritt som alle kan delta på enten en har ambisjoner om ny rittrekord (3.57) eller en vil bruke dagen. I år setter vi opp et lag på 4t50m, man mange som skal sykle i andre puljer blir og med nedover. Du velger selv målsetting og startpulje som passer for ditt nivå. Vi håper dermed at både aktive og mindre aktive ”støttemedlemmer” blir med bak sykkelstyret denne junihelgen. Tor Havåg koordinerer turen. Send meg en epost dersom du er interessert, du vil da få direkte info om opplegget etter hvert.

Mer info om rittet finner du på http://www.bergenck.no
Se og BergenVoss filmen på http://www.youtube.com/watch?v=2SaubFBIHYg

  • Meld din interesse for turen til tor.havaag@tussa.no eller 91852547
  • Fellestur Ørsta og Ulstein sykkelkubber
  • 31. mai til 2. juni 2013
  • Påmelding 27.01.13 på www.bergenck.no
  • Ca. pris 1500 til 2000,  (eks. startavgift)

Du velger startpulje selv

Fellestrening for alle medlemmane

No har vi hatt styrketråkk torsdagar sidan 1. november for alle medlemmane i Ulstein og omegn sykkelklubb, på Aktivtrening Varleite kl. 17:30 - 18:50. Det har vore mellom sju og tolv medlemmar kvar gong, og stadig nye kjem. Kjem alle på ein gong blir det skikkeleg skøy. Det er plass til 35 så om du ynskjer å bygge det sosiale innen klubben, så kom då vel.

HUSK GRASROTANDELEN TIL ULSTEIN OG OMEGN SYKKELKLUBB!!!

Forhånd.1...6789101112...42Neste

 

Ulstein Nordea-rittet 2017

NYE HOVUDSPONSORAR
Vi har no teikna nye treårige sponsoravtalar med seks bedrifter i Ulstein og Hareid.Rolls-Royce og Hareid Rør & Interiør AS.
Vi har avtaler med:
Intersport Staumane og Aktivtrening