us_nyhende.png
Heim Epost Sidekart

Styret i Ulstein og omegn sykkelklubb i 2014

Leiar: Kjell Bjørn Hatlebakk

N.Leiar: Olav Korshaug

Styremedlemm: Pål Strand

                             Jan Einar Hovden

                             Astor Notøy

Kasserer: Jon Aklestad

Fast vara: Geir Kåre Øvrelid

Ungdomsrep.: Peter H.Horn

NY MAILADRESSE TIL ULSTEIN OG OMEGN SYKKELKLUBB

ulsteinsykkel@outlook.com

GRASROTANDELEN

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Det er Kulturdepartementet som bestemmer hvem som kan motta grasrotmidler. For at ditt lag eller forening skal motta midler fra Grasrotandelen, må det være registrert i Frivillighetsregisteret, som er en del av Brønnøysundregisteret, og godkjent som grasrotmottaker.

Ulstein og omegn sykkelklubb har fått tildelt grasrotmidler sidan 2010, då vi registrert oss i Frvillighets-registeret. Har du ikkje valgt kven som skal få prosent av din speleinnsats, så bør du gjere dette neste gong du tipper.

Det er enkelt å bli grasrotgiver, du kan tilknytte deg hos en kommisjonær enten ved hjelp av strekkode, organisasjonsnummer eller du får kommisjonæren til å søke opp navnet til foreningen din. Du kan også bli grasrotgiver via både norsk-tipping.no eller via mobilspill. Hvis ditt mobilnummer er registrert på ditt kundeforhold hos Norsk Tipping kan du sende SMS <org.nr> til 2020 for registrering. Meldingen er gratis.

Organisasjonsnummeret til Ulstein og omegn sykkelklubb: 995343630

 

 

Styret vedtok i satse på eit nytt fellesritt sesongen 2014, som ein ny sosial start. Vi hadde medlemmar som deltok i fjor, og kom att med mange godord om dette rittet. Dei har no jobba og lagt tilrette for at klubben kan delta på dette rittet i år som klubb. Håper mange kan tenkje seg å prøve dette.
 
Randsfjorden Rundt 2014.
Vi inviterer herved til en trivelig fellestur til vakre Hadeland for å delta på rittet Randsfjorden Rundt som blir arrangert den 31. mai. Vi ser for oss at de som er interessert melder fra om dette da klubben ønsker å stille til start i ei pulje og kjøre samla til mål. Påmelding åpner 15. januar og pris per deltager er 399,- På grunn av dette ønsker vi at flest mulig gir tidlig beskjed, då vi ynskjer å kjøre fellestreningar i tillegg til ordinære klu...bbturar fram mot avreise. Dette er er eit veleigna ritt for eit felles lagoppsett, då løypetraseen er relavivt flat ( 1066 akkumulerte høgdemeter på 152 km )
Start og målgang er på same plass, i Brandbu sentrum. Tilgong til garderobe, dush osv i umiddelbar nærleik. Alternativt tek vi duchen på hotellet som ligg ca 10 km i frå start/målområdet. Der er to matstasjonar undervegs og rikeleg med mat og drikke i målområdet.
Klubben legg opp til at vi reiser i lag, bur i lag, syklar i lag og har sosialt samvær før og etter rittet. Det er naturleg at vi reiser ned på fredag og heim igjen på søndag.
Minner også om treningsleir i klubbregi 22.03 - 29.03 i Spania. Medlemmar i andre klubbar er hjarteleg velkomen til å ta del i begge arrangementa.
MVH Helge Berstad, Ottar Vattøy og Harald Øvereng

TRENINGSLEIR 2014

Styret i Ulstein OSK vedtok seinhaustes å satse på meir fellesskap i 2014, og ein av dei tinga vi då la opp til var ein treningstur til varmare strøk våren 2014. Dette ryktes, og no har også Ørsta SK vist si interesse.

Treningsleiren blir 22. - 29. mars, og turen går til Kjetil Grimstad sin stad: Finca Abogat, på sør-aust kysten av fastlands Spania, ein time å køyre frå Alicante.

https://www.facebook.com/notes/kjetil-grimstad/presentasjon-for-syklister/651091904940960

Til no er det 12 syklistar som har kjøpt seg flybillettar frå dei to klubbane: Helge B., Jan Helge D., Ottar V., Harald Ø., Solgunn B.,  Arve R.,  Kjell Bjørn H. og Martin N. N. frå Ulstein OSK, og  Arne R. , Ben Erik S.,  Arild F. og Jon Haug S. frå Ørsta SK.

Det er framleis god plass til fleire på farmen til Kjetil, og det er også att flybillettar frå Vigra - Alicante.

For meir info ta kontakt med Helge Berstad    helge@pgh.no 

Bergen - Voss

Tor Wilhelm Havaag har også i år tatt intiativet til å stille ei eller fleire grupper frå Søre Sunnmøre. Om nokon er interessert så ta direkte kontakt med han på mail tor.havaag@tussa.no 

Dei prøver å stille tre grupper:  målsettingene på sluttid: 5.30 eller  5.05  eller 4.40       

Forhånd.123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142Neste

 

Ulstein Nordea-rittet 2017

NYE HOVUDSPONSORAR
Vi har no teikna nye treårige sponsoravtalar med seks bedrifter i Ulstein og Hareid.Rolls-Royce og Hareid Rør & Interiør AS.
Vi har avtaler med:
Intersport Staumane og Aktivtrening