us_nyhende.png
Heim Epost Sidekart

Resultatliste Fannetrampen 2009

Jonny Holstad's tid er inklusiv en punktering.

http://www.moldeidrett.no/Modules/News/showArticle.asp?level=5151&modid=5151&lngNewsID=57686

Asbj.

ØSTFOLD 3 DAGERS

                                                

Torsdag 21 mai kjørte vi med to biler og tilhenger ned til Sarpsborg.Underveis plukket vi opp syklene til tvillingene  Eliassen  fra Molde CK.Morten Bjørsvik og faren + the twins kjørte sammen med oss.

Hvem er oss ? Jo det var 3 syklister Erlend Bryn Oksavik – Eirik Knutsen og Martin Notøy Nevstad.Ledere på turen Asbj.Hole – Morten Knutsen – Christoffer Remøy Endresen og Astor Notøy.

I Innfjorden invaderte vi ORBEA sjappa som ble spesielt åpnet for oss.Gutta kjøpte både solbriller og hjelmer.Mye goodies der.

Langt om lenge ankom vi hotellet i Sarpsborg.Å for et hotell.Med stort badeland,helsestudio og mye annet.Mitt i blinken for treningsivrige ungdommer.

Fikk ha syklene inn på et stort konferanserom.Flere klubber benyttet seg av dette tilbud og snart var rommet fullt av dyre sykler.Sykler for minst 2 mill. var plassert der.Vi mekket og utvekslet erfaring med syklister og ledere fra andre klubber.Veldig ideskapende.

TEMPORITT 10 km.

Fredag 22 mai og morroa begynner.Deilig frokost + planlegging av temporittet.Regnet høljer ned.Kjører til Råde og setter opp teltet like ved start.Henter gutta som begynner oppvarminga.Vi ledere jobber steinhardt for å serve dei.På og av med hjul,fylle opp flasker og en masse andre ting.Stappfullt med andre telt rundt oss.

Eirik er førstemann ut.Fullfører på en flott måte og skaffet seg masse erfaring.

Neste er Martin.Han er jo å regne som proff og det vises også på resultatlista.Her går det unna.

Erlend har lånt temposykkelen til Christoffer.Har syklet bare 3 km på den.I tillegg er den i minste laget til han.I mål var han bare ca 1 min etter Martin.Pangdebut i temposykling.

Rett etter målgang ble gutta kjørt på hotellet.Mat og badeland stod på programmet.

Vi andre tok oss av syklene og teltet og kom omsider etter.

GATERITT 1,3 km i Fredrikstad

Lørdag forflyttet vi oss til Fredrikstad i strålende solskinn.Satt opp teltet på en parkeringsplass i nærheten av løypa.Nå hadde vi veldig god tid.Gutta varma opp på rullene.

Løypa var ”bare” 1,3 km lang.Men i kl.15 – 16 år skulle det sykles i 30 min + 2 runder.Veldig tøft.

Eirik var først ut igjen.Jeg tok med meg 2 forhjul + 2 bakhjul og vandret bort til depoet som jeg kaller det.Ryttere som har tekniske problem eller punkterer kan stoppe der.Dit må de komme seg sjøl ved egen hjelp uansett hvor i løypa det skjer.De kan stå over en runde to ganger eller to runder en gang.

Starten gikk og Eirik hang med feltet nesten helt til mål.Godt jobba av en førstereisgutt.

I juniorfeltet sto Erlend og Martin klar til start. 40 min + 3 runder sto på menyen.En såkalt Masterbil kjørte foran syklistene fra mål til start.De som ble tatt igjen med en runde blir tatt ut av feltet.Jeg står i depoet og ser juniorfeltet raser forbi i voldsom fart.På andrerunden drar jeg kjensel på en gutt i baksetet på Masterbilen med hvit Orbea- caps og  videokamera. Jaggumeg var det Christoffer.Jeg humra og lo for meg sjøl.Så nå har vi juniorfeltet på video.

Starten gikk og Martin og Erlend hang godt med.Martin i fremste rekke.Noen runder gjenstod da Martin ruller inn i depoet.Forhjulet har løsnet.Han strammer det sjøl og er klar til start når feltet kommer igjen.To dommere noterer og spør hvor han lå i feltet da hjulet løsnet.Så blir han sluppet ut i samme posisjon.Han blir med et samlet felt i mål.Godt sykla.

Erlend holder lenge følge men det blir tøft på slutten.Nyttig lærdom i sitt første gateritt.

FELLESSTART i Halden 80km KL 15-16år – 116 km junior

Grytidlig opp.Kjører til Halden.Fremdeles fint vær .Ikke nødvendig og rigge opp teltet.Eirik og resten av kl.15-16år legger ut på sin fellesstart.Løypa er tøff med mange bakker.Eirik fullfører.3 ritt på 3 dager sitter i beina.

5 min. senere er det Martin og Erlend sin tur.Når starten går er Astor og jeg på vei til langesona.Langesona er etter rundt 60 km.Da har juniorene syklet halvveis.Feltet kommer samlet og Erlend og Martin får drikkeflaskene sine.Etter 90 km koliderer Erlend og Martin med hverandre.Erlend går i bakken.Knust hjelm,kraftig forslått og ødelagt sykkel gjør at han må gi seg .Christoffer sitter i servicebil 4.Vi har ordnet oss med servicebil sammen med Fredrikstad sykkelklubb.Har med fire felger i tilfelle punktering eller uhell.Martin ødlegger forhjulet sitt og får et nytt.Men fellesstarten er ødelagt for begge to.Servicebilen tar med sykkelen og Erlend til mål.Martin fullfører.Veldig trist for begge to men dette er en del av gamet.Ny sjanser kommer.

Dusjer og hiver i oss mat og starter på hjemturen.Er hjemme i 24 – tida.

OPPSUMERING

En flott tur med kjekke ungdommer.Vi lagledere koste oss og det tror jeg syklistene våre gjorde også.

Asbj.

http://idrett.speaker.no/Downloads/53892/docs/Ø3D_offisielle_resultater_M15-16.pdf

http://idrett.speaker.no/Downloads/53892/docs/Ø3D_offisielle_resultater_Kalas_cup.pdf

http://www.youtube.com/watch?v=8yp-J5nO-EU

http://www.youtube.com/watch?v=8pYRVyLWOfU

http://www.youtube.com/watch?v=OrW8ikUeKVs

Jølster rundt

Det var fem ryttarar frå klubben som deltok på dei 88 km,Jølster Rundt søndag 24.mai. Det var i år deltakarrekord, og heile 120 fullførte.

Vinnartida vart på 2:06:12 for mennene og 2:18:47 for damene. Begge tidene er løyperekord.

M40-49:   18. plass       Kjellbjørn Hatlebakk 2:18:47                       

M50-59:     9.plass        Geir Jøsok   2:18.47

M50-59:    18.plass       Tore Bjørneseth    2:29:52

K40-49:     5.plass        Aud Jøsok   3:03:19

K40-49:     5.plass        Aud Janne Hatlebakk   3:03:19

 

 

     

                                                  Resultater Ålesundsrittet   80 km landevei  24.mai 2009

M30-39  Jan Einar Hovden    2:01:13  1.plass

M30-39   Robertas Urka        2:03:26  6.plass

M30-39   Geir Kåre Øvrelid    2:03:50  7.plass

M60-69  Rolv Holstad              2:05:38  1.plass

M40-49 Jonny Holstad            2:08:19  7.plass

M40-49 Bjørn Oskar Holstad  2:08:21  8.plass

M50-59 Arve Rise                    2:42:48 7.plass

Jon Aklestad ga seg etter ei runde pga ryggproblem

 

 

Klikk her for resultater 

*********************************************

 

TIL Rittet 16.05.2009 Tomrefjord

Martin Notøy Nevstad i innspurten

Martin Notøy Nevstad i innspurten

114 syklister stilte til start i strålende vær. Det ble ny rekord og beste tid var det Knut Anders Fostervoll, Nesset CK, som hadde, med tiden 1:40:33.

7 mann fra  Ulstein OSK var i Tomrefjorden lørdag 16 mai på landeveiritt 67 km, Martin Notøy Nevstad Ulstein OSK tok tredjeplassen  ,  legg merke til at vinneren av Ulsteinrittet Jan Ove Standal ble slått av Martin i dette rittet
 

Resultater TIL Rittet

 

  

 

 
Forhånd.1...363738394041Neste
TIRSDAGSTEMPO!!!
TIRSDAGSTEMPO!!!
Tempo treningsritt førstkommande tysdagI mangel av konkurranse sett vi igong ein uformell treningstempo T/R Flø frå reiten i Ulsteinvik. Løypa vert i alt i underkant av 18 km med 150 høgdemeter. Vi sett igong med første start 18:00 og avsluttar med rolig nedsykling i fellesskap etter endt ritt. Dette blir heilt uformelt og bare på gøy, så her er det ingen terskel for å møte opp. Ein får ikkje bruke temposykkel og spesialutstyr, her stiller alle likt med vanleg landevegssykkel.  Vi vil gje vekk eit gåvekort på 300kr frå Intersport til ein tilfeldig deltakar, det ryktast ei lita oppmerksomheit til pallplassane også, vel møtt! Leiar.
14.05.20 23:10
Reisebrev fra Costa del Sol
Reisebrev fra Costa del Sol
Her kjem eit lite samandrag av treningsleiren i Spania før Covid-19 plutselig satte alt på hovudet....Det var tre reisesjuke karar som møtte opp på Vigra ein kald, men fin dag i starten av Mars. For dei tre musketerane Frode Skauge, Martin Hovden Hareide og Peter Hagelund Horn låg 13 dagar på den godt kjente solkysten. Desse 13 dagane skule brukast på å få mange mil i beina og virkelig legge grunnlaget sesongen 2020.  Etter ei lang reise med to mellomlandingar og noko treig baggasje (dei har siesta heile døgnet i Spania) kom perane seg fram på hotellet. Valget kom på Holiday World Resort i Fuengirola like sør for Malaga. Hotellet har bra standard med stor veranda og kjøkken på rommet. Dette kom godt med for svoltne syklistar som ville nyte ettermiddagssola. Første dag på sykkelen gjekk innover i landet, vi lærte fort at Leikong-bakken er ganske slak i forhold til kva Andalucia har å skilte med. Men vi kom oss omsider til turens høgaste punkt Repetidor på over 900 meter. Etter dette gjekk turen i kupert og vakkert landskap innover landet før vi fann ei alternativ rute heim.  Dei to neste dagane kom begge på 110km, og høgdemeter blei spist som om det var popcorn. Etter tre lange dagar på sykkelen blei dag fire ein noko kortare tur, på denne turen fekk vi også selskap av Espen Sæther som syklar for Bergen sykkelklubb. Planen var at han skulle være med oss resten av oppholdet, men som dei fleste skjønner viser det seg at det skulle være ein stor kinesisk elefant i rommet som skulle sette ein stoppar for det, men meir om det seinare. Etter ein kviledag som bare kunne skilte med 1000 høgdemeter og 66km var vi klare for turens lengste og flottaste tur som tok oss oppp eit dalføre nord for Malaga. Her hadde vi milevis med ny asfalt og meir eller mindre bilfrie vegar. Dette er virkelig ei rute som må opplevast om ein skal kalle seg sykklist. Turen enda på over 14 mil og høgdemåleren passerte også 2000 høgdemeter slukt. For dei som er interesserte i tal hadde vi 26km/t i snittfart på litt over 5 timar sykling. Wattmåleren til undertegnede viste ett snitt på nesten 250w på turen, det var med andre ord ein knall dag på setet.  Etter denne turen begynte ting fort å snu mot det værre, det vart plutselig innført karantene når vi kom heim og situasjonen i verden hadde endra seg til det verre. Dagen etter vart brukt til mykje telefon heim, men vi rakk ei kortare økt på ettermiddagen med intervallar i fjella. Dette skulle vise seg å bli siste tur for denne gang.  Dagen derpå blei brukt til å booke alt for dyre flybillettar heim etterfulgt av pakking av koffert. Vi forsøkte å nyte freden på solsenga ein siste dag då vi såg at turen dessverre fort gjekk mot slutten noko prematurt. Som ei oppsummering er vi alle enige om at Andalucia i Spania e eit mekka for sykkel, temperaturar på linje med Gran Canaria kombinert med variert terreng i området gjer at det har alt ein kunne ønske seg, spesielt dersom man er en hund etter høgdemeter. 
24.03.20 22:24
Årsmøte 2020
Vi inviterar til årsmøte i Ulstein omegn sykkelklubbÅrsmøtet vert i år som ifjor i Ulsteinhallen. Det vert servert mat med oppmøte 19:00. Vi håpar so monge som mogleg velger å kome, meir info kjem når det nermar seg. Vel møtt,  Leiar.
12.02.20 18:45

 

Ulstein Nordea-rittet 2017

NYE HOVUDSPONSORAR
Vi har no teikna nye treårige sponsoravtalar med seks bedrifter i Ulstein og Hareid.Rolls-Royce og Hareid Rør & Interiør AS.
Vi har avtaler med:
Intersport Staumane og Aktivtrening